Autotalo Sun Kaara

Huollot

Huollot

Sun Kaarassa huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset henkilö- ja pakettiautot valmistajan ohjeiden mukaisesti. Huoltamalla meillä tehdastakuu säilyy.

Meillä sinua palvelee henkilökohtaisesti Sun mekaanikko auton kaikissa asioissa. 

Sun Kaara tarjoaa Pirkkalassa Tampereen naapurissa muun muassa seuraavia autonhuolto-  ja korjaamopalveluita: 

Auton määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä huolto-ohjelma, jonka perustana ovat joko kilometrit tai aika.

Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset henkilö- ja pakettiautot valmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin tehdastakuu säilyy.

Olemme erityisesti erikoistuneet Volvo, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Renault ja Dacia -automerkkien huoltoihin ja korjauksiin.

Auton takuuajan päättyessä on mahdollista jatkaa auton valmistajan mukaista huolto-ohjelmaa.

Sun Kaaran vuosihuolto on edullinen vaihtoehto pitää yllä ajoneuvon kuntoa. 

Sun Kaara tuntee autot ja niiden tyypillisemmät viat. 

Sun Kaarasta saat vikadiagnostiikan, vikakoodien luvun sekä vianetsinnän, jonka perusteella hoidamme tarpeelliset jarrujen korjaukset, vaihteistotyöt, ilmastointihuollot ja -korjaukset, polttoainelämmitinhuollot ja -korjaukset sekä jakohihnan vaihdot.

Sun Kaara tarjoaa tietokoneohjatut renkaan tasapainotukset (Hunter road force) ja 3D-nelipyöräsuuntaukset​.

Asennamme autoosi tarpeesi mukaiset lisävarusteet, esimerkiksi vetokoukut. 

Huollamme myös hybridi- ja sähköautot. 

Meiltä Sun Kaarasta saat sijaisauton käyttöösi autohuoltosi ajaksi. Kerrothan auton tarpeesta etukäteen huoltoa varatessasi. 

Huollamme ja korjaamme kaikki henkilöauto- sekä pakettiautomerkit yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme saaneet maahantuojan merkkikohtaisen koulutuksen yli 20 vuoden ajalta. Olemme saaneet koulutuksen perushuoltoihin, vaativiin mekaanisiin korjauksiin sekä sähködiagnostiikkaan. Olemme suorittaneen hybrid-sähköautopätevyyden ja henkilökuntamme on myös SF6002-koulutettu. Henkilökuntamme on käynyt ilmastointikoulutukset ja heillä on Tukesin pätevyydet. Meiltä sijaisauto veloituksetta huoltojen ja korjauksien ajaksi, ilmoitathan aikaa varatessa sijaisautotarpeesi.