Tuulilasit

Olipa kyseessä pieni lommo tai suurempi vuario meillä on taito ja osaaminen palauttaa autosi alkuperäiseen kuntoon. Käytämme nykyaikaisia korjausmenetelmiä ja laadukkaita varaosia varmistaaksemme parhaan lopputuloksen.

Suoritamme tuulilasien vaihdot
valmistajien ohjeiden mukaisesti

Lasissa reikä, eikä. Ei hätää! Toimimme yhteistyössä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos sinulla on lasivakuutus, ja lasi on vaihdettava, maksat vain omavastuuosuuden meille ja me hoidamme loput vakuutusyhtiösi kanssa. Lasin irrotukset suoritamme Spider WRD PRO6 -järjestelmällä, joka ei vaurioita ajoneuvosi maalipintoja.

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.

Huollamme ja korjaamme kaikki henkilöauto- sekä pakettiautomerkit yli 20 vuoden kokemuksella

Olemme saaneet maahantuojan merkkikohtaisen koulutuksen yli 20 vuoden ajalta. Olemme saaneet koulutuksen perushuoltoihin, vaativiin mekaanisiin korjauksiin sekä sähködiagnostiikkaan. Olemme suorittaneen hybrid-sähköautopätevyyden ja henkilökuntamme on myös SF6002-koulutettu. Henkilökuntamme on käynyt ilmastointikoulutukset ja heillä on Tukesin pätevyydet. Meiltä sijaisauto veloituksetta huoltojen ja korjauksien ajaksi, ilmoitathan aikaa varatessa sijaisautotarpeesi.