Vauriokorjaukset

Olipa kyseessä pieni lommo tai suurempi vuario meillä on taito ja osaaminen palauttaa autosi alkuperäiseen kuntoon. Käytämme nykyaikaisia korjausmenetelmiä ja laadukkaita varaosia varmistaaksemme parhaan lopputuloksen.

Suoritamme pienet vauriokorjaukset kustannustehokkaasti

Sattuiko vahinko, ei hätää! Meiltä saat myös pienet paikkakorjaukset sekä maalaukset sopurahalla. Toimimme yhteistyössä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Meiltä sijaisauto veloituksetta huoltojen ja korjauksien ajaksi, ilmoitathan aikaa varatessa sijaisautotarpeesi. 

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.

Huollamme ja korjaamme kaikki henkilöauto- sekä pakettiautomerkit yli 20 vuoden kokemuksella

Olemme saaneet maahantuojan merkkikohtaisen koulutuksen yli 20 vuoden ajalta. Olemme saaneet koulutuksen perushuoltoihin, vaativiin mekaanisiin korjauksiin sekä sähködiagnostiikkaan. Olemme suorittaneen hybrid-sähköautopätevyyden ja henkilökuntamme on myös SF6002-koulutettu. Henkilökuntamme on käynyt ilmastointikoulutukset ja heillä on Tukesin pätevyydet. Meiltä sijaisauto veloituksetta huoltojen ja korjauksien ajaksi, ilmoitathan aikaa varatessa sijaisautotarpeesi.