Ammattimainen palvelu sähkö- ja hybridiautoille

Bosch on ollut mukana alusta asti kehittämässä uusia komponentteja hybridi- ja sähköajoneuvoille. Bosch toimittaa nykyään laitteita useimmille hybridiautovalmistajille alkuperäisten varaosien valmistajana. Siksi Bosch Car Service -palvelun osana korjaamollamme toimivat asentajamme hallitsevat näiden autojen korjaamisen ja huollon.

Asiantuntevaa palvelua sähkö- ja hybridiautoille

Koulutetut teknikkomme ovat asiantuntijoita sähkö- ja hybridiajoneuvojen käsittelyssä, mikä takaa tarkat vianmääritykset ja turvallisen sähkökomponenttien käsittelyn. Saatavilla olevien laadukkaiden Bosch-tuotteiden ansiosta voimme taata luotettavan huollon, tarkastuksen ja korjauksen sähkömoottoreille, akuille ja kaikelle muulle, mitä sähkö- tai hybridiautoosi tarvitaan.

Palvelua sähkö- ja hybridiautoille

Kattava järjestelmäosaaminen

Kestävät ja luotettavat alkuperäistä vastaavat Bosch-varasosat

Tehokas Bosch-diagnostiikka uusimmille voimalinjoille

Hyvä tietää

Vahvuutemme: Sähkötekniikan asiantuntemus ja turvallisuus

Hybridiautoissa on kaksi erilaista voimansiirtoa, mikä tarkoittaa, että vianmääritys on paljon monimutkaisempaa kuin perinteisissä järjestelmissä. Lisäksi sekä sähkö- että hybridiautot vaativat asiantuntijatietoa, jotta voidaan työskennellä turvallisesti sähkökomponenttien, korkean virran ja jännitteen kanssa. Siksi koulutetut mekaanikkomme käyttävät viimeisimpiä diagnostiikkajärjestelmiä ja teknisiä tietoja. He saavat myös käytännön erikoiskoulutusta oman ja muiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Bosch-laadun takuu

Korjaamollamme ei ole pelkästään koulutettuja työntekijöitä, vaan myös laaja valikoima laadukkaita Bosch-tuotteita. Tämä tarkoittaa, että meillä on pääsy kaikkiin sähkö- ja hybridiautojen huoltoon, tarkastukseen ja korjaukseen tarvittaviin osiin, aina sähkömoottoreista akkuihin ja erikoislatureihin. Etuna on hyvä hinta laatu suhde, alhaisemmat kustannukset ja korkein laatu.

Tulevaisuuden vapaa liikkuvuus on puhdasta

Sähkö- ja hybriditeknologia, joka säästää polttoainetta ja voi vähentää CO2-päästöjä jopa 35 %, on tärkeä askel kohti kestävää tulevaisuutta, tukien puhtaampaa liikennettä ja auttaen vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Bosch on johtanut kestävien voimansiirtojärjestelmien kehittämisessä – yksittäisistä tuotteista kattavaan järjestelmäosaamiseen. Mekaanikkomme hyötyvät suoraan tästä laajasta tiedosta.

Tarvitsetko sähkö- tai hybridiauton huoltopalvelua?

Voit varata sähkö-/hybridiautojesi huoltokäynnin meiltä muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ennen varausta, voit soittaa tai lähettää sähköpostia meille.

Asiantuntijavinkkimme

”Vuodesta 2014 lähtien Euroopan kaupunkien määrä, joissa ajo on sallittu vain voimassa olevalla ympäristömerkillä, on lisääntynyt. Sääntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkojen määräämiseen. Suosittelemme siksi jälkiasentamaan dieselautoon hiukkassuodattimen tai harkitsemaan pitkällä aikavälillä sähkö- tai hybridiautoon siirtymistä.”